Schilderwerken
op maat

P Design uit regio Antwerpen voor schilderwerken
zowel binnen als buiten

Een laagje verf aan de muur in uw bedrijf of privéwoning zorgen meteen voor een totaal andere indruk. De sfeer wordt namelijk mee bepaald door de diverse kleuren van uw muren en plafond. Onze vakkennis en knowhow zorgen ervoor dat wij u perfect kunnen bijstaan in het maken van de juiste kleur- en materiaalkeuze. Bij ons kan u kiezen uit een zeer uitgebreid gamma van vliesbehang, verfkleuren en structuren.

Kies daarom voor een ervaren schilder uit de regio van Antwerpen die van aanpakken weet en ga in zee met P Design.

Ook de gevel van uw woning of bedrijf is belangrijk en is het eerste wat klanten of bezoekers opmerken. Reden te meer dus om ervoor te zorgen dat deze er aantrekkelijk en net uitziet. Een ideale manier om dit te verwezenlijken is de plaatsing van crepi aan uw gevel in Antwerpen of andere steden.

Wij behandelen elke aanvraag volledig en persoonlijk en werken indien gewenst een offerte uit, rekening houdend met al uw wensen. Maatwerk is ons stokpaardje en daarom zorgen wij steeds voor perfect uitgevoerde werken volgens de wens van de klant.

Uw project is dus zonder twijfel in goede handen wanneer u wenst te renoveren in regio Antwerpen en opteert voor P Design!


Contacteer ons meteen voor een vrijblijvende prijsofferte op maat van uw woning of bedrijf!

Onze realisaties